Over mij

Sinds januari 2024 heb ik mijn eigen praktijk in Fijnaart en Klundert. Voorheen was ik ook al werkzaam op deze locaties maar bij Diëtist Miranda.

Ik draag graag bij aan het opbouwen van een gezonde relatie met voeding. En zie voeding als hulpmiddel om gezonder te worden. 

Voordat ik startte als diëtist heb ik gewerkt als pedagogisch werker in de gehandicaptenzorg. Maar toentertijd al gepassioneerd bezig met gezonde voeding voor de cliënten van de woongroep.

In combinatie met mijn hobby koken besloot ik van mijn passie mijn beroep te maken. Ik ben de opleiding voeding en diëtetiek gaan volgen. Sinds 2018 in het vak en ervaring met (prikkelbare) darmproblemen, overgewicht, diabetes type 2, hart- en vaatziekten, ondervoeding en help ik u graag om aan te sterken voor- of na een operatie.

In 2024 ga ik de opleiding volgen voor ACT-coach.(Kortweg gezegd deze opleiding leert mensen ervaren hoe je obstakels in het leven accepteert in plaats van uit de weg te gaan.) Met deze opleiding hoop ik u te helpen bij het opbouwen van een gezonde relatie met voeding.

Zelf heb ik obesitas gehad. En was toendertijd ongelukkig. Ik ben in 2015 gaan werken aan een gewicht dat bij mij past door mijn verstoorde relatie met voeding aan te pakken. Geen crashdieten en lijnen meer. Maar bewust zelf keuzes maken en bewegen. Volgens de BMI meter is mijn gewicht nog steeds te hoog. Maar ik voel mezelf fijn en gezond in dit lijf. En dat is het belangrijkste. In kleine stappen heb ik dit kunnen bereiken.